Gastenverblijf UMC Utrecht

Aanvrager: Rina Linschoten, coördinator gastenverblijf

Als uw partner, familielid of vriend(in) in het UMC Utrecht is opgenomen, kunt u logeren in het gastenverblijf. Een hele geruststelling, zowel voor u als voor de patiënt, om te weten dat u dicht in de buurt bent. Na een operatie, of in situaties waarin u als patiënt in angst zit, is het fijn als u uw partner of familie in de buurt heeft. Als het nodig is, zijn zij ook 's nachts in 5 minuten bij u. Een rustig gevoel!

Project gerealiseerd Woonkamer gastenverblijf

Meer informatie

Gerealiseerd in 2013

Thuis in het ziekenhuis

Naast dichtbij te kunnen zijn, is het gastenverblijf ook een plek om u terug te kunnen trekken, tot rust te komen en even helemaal uit de ziekenhuissfeer weg te zijn. Of juist een prettig gesprek te hebben met een andere gast of een vrijwilliger. Ons doel is om u een warme, sfeervolle omgeving te bieden, waar u zich zoveel mogelijk thuis voelt. Het gastenverblijf telt 8 logeerkamers en een grote huiskamer met open keuken.

 

'Zie je die deur daar?' wijst ze naar de ingang.
'Als je daardoor naar binnen komt, ben je opeens thuis.' Carla, gast

 

Uw bijdrage aan het gastenverblijf is welkom

Dankzij vele donaties van fondsen en bedrijven kan het gastenverblijf een gastvrij onderdak bieden. 

Structurele steun blijft echter nodig om bijvoorbeeld de prijs voor een overnachting laag te houden, vrijwilligers in het zonnetje te zetten en in de toekomst financiële mogelijkheden te hebben om meubilair en inventaris te kunnen vernieuwen. Helpt u mee? Doneer dan nu direct. 

 

"Wat een warm welkom, lieve woorden en aandacht. Het gastenverblijf voelt als een rustpunt. Bedankt dat wij het ziekenhuis en het proces van vragen, verdriet, pijn en verandering anders mochten ervaren."

 

Algemene informatie

Wilt u meer weten over reserveren bij het gastenverblijf, de kosten van een overnachting, het inchecken, de schoonmaak of faciliteiten in en om het ziekenhuis? Neemt u dan direct contact op met het gastenverblijf van het UMC Utrecht via gastenverblijf@umcutrecht.nl.

gastenverblijf

  

 

 

 

 

 

https://www.vriendenumcutrecht.nl/Projecten/Gerealiseerd/gastenverblijf/

Algemeen Nut Beogende Instelling
UMC Utrecht

Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis is onderdeel van Stichting Vrienden UMC Utrecht.

Contact

POSTADRES
Huispost D01.343
Postbus 85500, 3508 GA Utrecht

IBAN NL51 RABO 0123 6425 15
kvk 56083777

tel 088 756 1010
e-mail