UMC Utrecht Cancer Center

Aanvrager: Professor Elsken van der Wall & professor Hans Bos

De boodschap ‘U hebt kanker’ is vaak verpletterend. Momenteel krijgt 1 op de 3 Nederlanders deze boodschap in zijn of haar leven. Ineens staat je wereld op zijn kop: hoe gaat mijn toekomst eruit zien? Wat betekent dit voor het gezin? En mijn werk? Dit zijn de meest voorkomende vragen die worden gesteld door de patiënt en zijn of haar geliefden. Voor mensen met kanker is er het UMC Utrecht Cancer Center, dit centrum verleent zorg op topniveau. Honderden zorgverleners en onderzoekers werken hiervoor dagelijks samen. Veel patiënten zijn ook dankbaar voor de verleende zorg en doen graag iets terug in de vorm van een donatie.

Wij zijn er graag voor de patiënten van het UMC Utrecht Cancer Center, u ook?

Cancer-Center.png
Doneer

Steun onderzoek naar kanker

Wetenschappelijk onderzoek is van levensbelang om de beste zorg voor onze patiënten te bieden. Deze onderzoeken doen ons beter begrijpen wat kanker is, hoe het ontstaat en welke factoren daarop van invloed zijn. Ook wordt onderzoek gedaan naar het vinden van nieuwe, nog effectievere en minder belastende behandelingen. Kort samengevat streeft het UMC Utrecht Cancer Center naar:

  • de best denkbare diagnose, exact en snel;
  • behandeling op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten;
  • behandeling met de beste medische voorzieningen;
  • de beste steun en begeleiding bij de omgang met de ziekte;
  • excellente nazorg.

"Bij alles wat we doen, staat de beste behandeling van de patiënt voorop." 

Om de best mogelijke zorg te bieden is geld nodig. Geld voor onderzoek, maar ook voor projecten die het verblijf in het ziekenhuis aangenamer maken voor de patiënt en bezoekers. Wij streven naar de beste ontwikkeling van de zorg en behandeling van kanker, u ook? Doneer dan direct aan het UMC Utrecht Cancer Center.


Geeft u liever aan een specifiek project?

Het is ook mogelijk om aan een specifiek project te geven: bijvoorbeeld aan het borstkankeronderzoek, onderzoek naar hersentumoren of aan de afdeling hematologie.

Algemeen Nut Beogende Instelling
UMC Utrecht

Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis is onderdeel van Stichting Vrienden UMC Utrecht.

Contact

POSTADRES
Huispost D01.343
Postbus 85500, 3508 GA Utrecht

IBAN NL51 RABO 0123 6425 15
kvk 56083777

tel 088 756 1010
e-mail