Onderzoek hersentumoren

Aanvrager: Neuro-oncologisch team UMC Utrecht

Het UMC Utrecht is een van de grootste neuro-oncologische centra van ons land. Jaarlijks worden 500 patiënten met een hersentumor behandeld. En zo’n 400 patiënten ondergaan een hersenoperatie. Voor patiënten met een hersentumor en hun naasten staat het leven volledig op zijn kop. De vooruitzichten zijn helaas onzeker. Patiënten worden in het UMC Utrecht behandeld en begeleid door een toegewijd neuro-oncologisch team van artsen, gespecialiseerd verpleegkundigen en neuropsychologen. Door meer wetenschappelijk onderzoek naar hersentumoren kunnen patiënten nog beter behandeld worden.

Helpt u mee om deze zorg beter te maken?

Logowebsite.jpg
Doneer

In het UMC Utrecht wordt, in samenwerking met internationale topinstellingen, baanbrekend wetenschappelijk onderzoek tegen hersentumoren gedaan, met als doel:
• Langere overleving door nieuwe behandelmogelijkheden.
• Optimale kwaliteit van leven.
• De beste zorg en aandacht voor de patiënt.

Het Ton en Patricia Bohnenn Fonds

Dit fonds is in het leven geroepen door meneer en mevrouw Bohnenn. Zij kregen persoonlijk met de ziekte te maken. Hun grote wens is een duurzame en blijvende ondersteuning aan het hersentumoronderzoek te initiëren. Het Ton en Patricia Bohnenn Fonds financiert onder de vlag van Vrienden UMC Utrecht dit wetenschappelijk onderzoek. Alle giften aan dit fonds worden volledig voor dit belangrijke onderzoek ingezet. 

Geef uw steun!

Wilt u ook het hersentumoronderzoek steunen om patiënten in de toekomst een nog betere behandeling te bieden? Steun dan het neuro-oncologisch team UMC Utrecht en het onderzoek naar hersentumoren.

In het nieuws

Professor Pierre Robe met operazanger Ambroz Bajec-Lapajn in Jinek (13 augustus 2015)

Algemeen Nut Beogende Instelling
UMC Utrecht

Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis is onderdeel van Stichting Vrienden UMC Utrecht.

Contact

POSTADRES
Huispost D01.343
Postbus 85500, 3508 GA Utrecht

IBAN NL51 RABO 0123 6425 15
kvk 56083777

tel 088 756 1010
e-mail