Het laatste nieuws

Het Universitair Medisch Centrum (UMC) Utrecht is één van de grootste ziekenhuizen van Nederland. De Stichting werft geld om vernieuwingen en onderzoek (sneller) mogelijk te maken die ten goede komen aan de patiënt. Via twitter en facebook delen wij graag het laatste nieuws met u. Ook kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

Vriend van 2017

In december konden alle collega’s van het UMC Utrecht en het WKZ stemmen op vijf genomineerde werknemers. Zij hebben zich – ieder op hun eigen manier – ingezet voor Vrienden UMC Utrecht of WKZ. Volgens de ruim duizend stemmer was de winnaar van deze verkiezing Maarten-Jan Cramer. Maarten-Jan stapt al jaren samen met patiënten op de tandem om geld op te halen voor onderzoek naar hartfalen. Een mooi voorbeeld voor anderen.

maarten jan cheque taart bloemen Lees meer >
Merry X-mas, ook als je in het ziekenhuis ligt

Wij willen iedereen die tijdens de kerst verblijft in het UMC Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis zoveel mogelijk laten genieten van de decembersfeer. Met jouw hulp kunnen we iedereen een beetje extra kerst geven. Lees hier hoe je kunt bijdragen.

nijntje verkoop sitebanner Lees meer >
Algemeen Nut Beogende Instelling
UMC Utrecht

Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis is onderdeel van Stichting Vrienden UMC Utrecht.

Contact

POSTADRES
Huispost D01.343
Postbus 85500, 3508 GA Utrecht

IBAN NL51 RABO 0123 6425 15
kvk 56083777

tel 088 756 1010
e-mail