Een actie starten wordt nog makkelijker!

Vrienden UMC Utrecht heeft een nieuw actieplatform: www.actievoorumcutrecht.nl! Een handige tool die het starten van acties makkelijk maakt. Geld inzamelen wordt hiermee (nog) leuker! 

Nieuw actieplatform

Tijd voor vernieuwing

Acties van derden zijn een belangrijk fondsenwervend kanaal voor Vrienden UMC Utrecht. Om deze acties goed te ondersteunen, is er een nieuw actieplatform ontwikkeld. In 2011 zijn wij een actiesite gestart via Just Giving, nu 5 jaar later, is het tijd voor een nieuw jasje. Ons nieuwe actieplatform heeft een eigen look&feel, een eigen omgeving (URL), koppelingen met social media en een overzichtelijk beheer aan de achterzijde. Met het splinternieuwe actieplatform hopen wij zoveel mogelijk mensen inspireren om in actie te komen voor het UMC Utrecht. 

Start uw eigen actie

Een originele manier om ons te steunen is om een eigen actie te starten. Bijvoorbeeld via een sponsorloop, een sporttoernooi, een benefietconcert of een collecte n.a.v. een jubileum, huwelijk of verjaardag. Alleen of met een groepje. De mogelijkheden zijn talloos. 

Zo makkelijk mogelijk geld in te zamelen

Acties om geld in te zamelen start u snel en makkelijk via www.actievoorumcutrecht.nl. In een paar eenvoudige stappen maakt u een nieuwe actie aan. Actievoerders die zich aanmelden bij het actieplatform hoeven zich geen zorgen te maken over administratie of verantwoording van het toegezegde geld. Daar zorgt het platform voor. Ook het delen van de actiepagina is eenvoudig via alle social. Via laptop, tablet of smartphone. Geld inzamelen wordt hiermee (nog) leuker en succesvoller!

Bel (088 - 7561010) of mail gerust mocht u vragen hebben. We denken graag met u mee!

Gepubliceerd op 2016-04-11(%d %b %Y)
Algemeen Nut Beogende Instelling
UMC Utrecht

Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis is onderdeel van Stichting Vrienden UMC Utrecht.

Contact

POSTADRES
Huispost D01.343
Postbus 85500, 3508 GA Utrecht

IBAN NL51 RABO 0123 6425 15
kvk 56083777

tel 088 756 1010
e-mail