Film Vrienden UMC Utrecht

UTRECHT - Vrienden UMC Utrecht lanceert vandaag, tijdens de Catharijneconferentie, zijn nieuwe film. Verschillende professionals komen aan het woord en belichten vanuit verschillende kanten het werk van Vrienden UMC Utrecht.

Stillplay_2.png

Prof. dr. Jan Kimpen, voorzitter Raad van Bestuur UMC Utrecht, vertelt over innovatie, baanbrekend onderzoek en het belang daarvan. Ook dr. Bon Verweij, neurochirurg in het UMC Utrecht en een borstkankerpatiënte komen aan het woord over hun ervaringen binnen het ziekenhuis en de projecten die mede gerealiseerd worden door Vrienden UMC Utrecht.

Bekijk 'm hier:

[YouTube id=Bt7N2YowDaM width=480 height=270]Promo Vrienden UMC Utrecht [/YouTube]

In de film wordt Vrienden UMC Utrecht gepositioneerd als goed doel waarmee innovatie en onderzoek sneller worden gerealiseerd. “Met de film  hebben we een prachtig communicatiemiddel in handen om kort en krachtig te laten zien wie we zijn en wat we doen”, vertelt Marco Houterman, senior projectleider fondsenwerving van Vrienden UMC Utrecht. “Deze boodschap is onmisbaar voor een goed doel en belangrijk voor (potentiële) donateurs.”

Zichtbaar en mooi initiatief

Het is een heel zichtbaar en mooi initiatief, daarom koos Lukkien bewust voor deze twee goede doelen. “Voorheen doneerden we geld aan goede doelen”, vertelt Bouke Lukkien, CEO van Lukkien. “Maar na een aantal jaar besloten we dat het ons meer voldoening geeft om goede doelen en stichtingen te steunen in ‘natura’, bijvoorbeeld door het kosteloos produceren van promotievideo’s en Tv-commercials. Iedereen uit het team draagt zo op geheel vrijwillige wijze zijn of haar steentje bij aan het productieproces”, legt hij verder uit. “Bovendien dragen de films naar verwachting bij aan het succes van het belangrijke werk dat Vrienden UMC Utrecht en Vrienden WKZ doen en dat geeft ons veel voldoening”.

We willen Lukkien hartelijk danken voor het gratis beschikbaar stellen van de film. 

Gepubliceerd op 2014-09-18(%d %b %Y)
Algemeen Nut Beogende Instelling
UMC Utrecht

Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis is onderdeel van Stichting Vrienden UMC Utrecht.

Contact

POSTADRES
Huispost D01.343
Postbus 85500, 3508 GA Utrecht

IBAN NL51 RABO 0123 6425 15
kvk 56083777

tel 088 756 1010
e-mail