Gastenverblijf in gebruik genomen

Het UMC Utrecht Cancer Center heeft vanaf juli 2016 de beschikking over een Gastenverblijf: een logeerfaciliteit voor naasten van patiënten. Het gaat met name voor patiënten met kanker waarvoor het belangrijk is dat zij hun naasten in de buurt weten.

Gang

Vanuit het Gastenverblijf kan familie binnen 5 minuten bij de patiënt op een verpleegafdeling of de Intensive Care zijn. Het Gastenverblijf is een belangrijke toevoeging op de kwaliteit van zorg die het Cancer Center patiënten biedt. De officiële opening vindt plaats op 1 september; vanaf juli kan er overnacht worden.

"Wat een warm welkom, lieve woorden en aandacht. Het Gastenverblijf voelt als een rustpunt. Bedankt dat wij het ziekenhuis en het proces van vragen, verdriet, pijn en verandering anders mochten ervaren."

Bijdragen aan het Gastenverblijf

Dankzij gulle giften van bedrijven, instellingen en particulieren kan het gastenverblijf u een gastvrij onderdak bieden. Financiële steun blijft echter hard nodig, bijvoorbeeld om de kamerprijs op het huidige niveau te kunnen houden, of om meubilair en inventaris te kunnen vernieuwen. Helpt u mee? Bezoek de projectpagina op onze website.

Meer informatie

Wilt u meer weten over reserveren, kosten, het inchecken in het gastenverblijf van het Cancer Center, de schoonmaak of faciliteiten in en om het ziekenhuis? Neemt u dan direct contact op met het gastenverblijf van het UMC Utrecht: www.umcutrecht.nl/gastenverblijfcancercenter

gastenverblijf

  

 

Gepubliceerd op 2016-07-19(%d %b %Y)
Algemeen Nut Beogende Instelling
UMC Utrecht

Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis is onderdeel van Stichting Vrienden UMC Utrecht.

Contact

POSTADRES
Huispost D01.343
Postbus 85500, 3508 GA Utrecht

IBAN NL51 RABO 0123 6425 15
kvk 56083777

tel 088 756 1010
e-mail