Merry X-mas, ook als je in het ziekenhuis ligt

Kerst is de tijd van lampjes, haardvuren, een grote kerstboom en veel mensen. Voor veel mensen is het een heerlijke tijd. Stel je nu eens voor dat je die tijd van het jaar in het ziekenhuis door moet brengen. Helaas is dit jaarlijks voor veel patiënten de werkelijkheid. Wij willen iedereen die tijdens de kerst verblijft in het UMC Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis zoveel mogelijk laten genieten van de decembersfeer. Juist in de feestmaand is dat extra belangrijk. Met jouw hulp kunnen we iedereen een beetje extra kerst geven.

nijntje verkoop sitebanner

 

Ook dit jaar verkopen we weer iets leuks om dat mogelijk te maken. Na het grote succes van de dokter en zuster nijntjes tijdens de Open Dag, presenteren de Vrienden nu kerstnijntjes! De verkoop van deze vrolijke kerstkonijnen start aanstaande maandag, 11 december. De verkoopinformatie vind je in de afbeelding hieronder.

nijntje verkoop info only

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de opbrengst wordt een verwenmoment gerealiseerd voor iedereen die kerst in het UMC Utrecht of WKZ door moeten brengen. Ook worden er versieringen geregeld, komt er een kerstmarkt in het UMC Utrecht, gaat het UMC Utrecht koor kerstliedjes zingen, komen er kerstoptredens in het WKZ en worden er aan alle patiënten presentjes uitgedeeld om de kerstsfeer ook naar hun kamer te kunnen halen. 

Wil je meer weten over de actie, kijk dan op www.actievoorumc.nl/xmas

Merry X-mas, ook als je in het ziekenhuis ligt!

Gepubliceerd op 2017-12-11(%d %b %Y)
Algemeen Nut Beogende Instelling
UMC Utrecht

Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis is onderdeel van Stichting Vrienden UMC Utrecht.

Contact

POSTADRES
Huispost D01.343
Postbus 85500, 3508 GA Utrecht

IBAN NL51 RABO 0123 6425 15
kvk 56083777

tel 088 756 1010
e-mail