Iedereen met een goed idee om de gezondheidszorg te verbeteren is welkom, dat is het uitgangspunt van de Eureka Mega Challenge. Vanuit Vrienden UMC Utrecht wordt een Vrienden publieksprijs beschikbaar gesteld voor een innovatief en patiëntgericht idee. 

EurekaMegaChallenge.jpg

Het UMC Utrecht wil graag investeren in talent, ondernemerschap en verbetering van de zorg voor de patiënt. Aan goede ideeën geen gebrek, maar vaak stagneren de goede initiatieven en plannen in de realisatiefase. In de Ureka Mega Challenge krijgen de beste ideeën de kans om echt gerealiseerd te worden. Uiteindelijk mogen vier finalisten hun ideeën presenteren voor een vakjury! Het beste idee wint! Nieuwsgierig naar de huidige deelnemers? Bekijk hier de filmpjes.

Vrienden UMC publieksprijs

Tijdens de Ureka Mega Challenge 2015 zal vanuit Vrienden UMC Utrecht een Vrienden publieksprijs t.w.v. 25.000,- euro beschikbaar worden gesteld voor een innovatief en patiëntgericht idee. Dit bedrag is afkomstig van betrokken (bedrijfs)donateurs die geven aan Vrienden UMC Utrecht.

Stemmen op het beste idee

Begin september vindt de laatste selectieronde plaats en op 9 december is de finaleshow. Aan de donateurs wordt gevraagd te stemmen op het beste idee. In de week van de finale kan er weer door iedereen gestemd worden! 

Gepubliceerd op 2015-08-11(%d %b %Y)
Algemeen Nut Beogende Instelling
UMC Utrecht

Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis is onderdeel van Stichting Vrienden UMC Utrecht.

Contact

POSTADRES
Huispost D01.343
Postbus 85500, 3508 GA Utrecht

IBAN NL51 RABO 0123 6425 15
kvk 56083777

tel 088 756 1010
e-mail