Wij laten onze snor staan voor prostaatkankeronderzoek

Prostaatkanker is bij Nederlandse mannen de meest voorkomende vorm van kanker. Jaarlijks krijgen ongeveer 11.700 mannen prostaatkanker. Jaarlijks overlijden er maar liefst bijna 3.000. Dat zijn acht mannen per dag. Dit kunnen en moeten we stoppen. Onderzoekers van UMC Utrecht werken aan een unieke, nieuwe behandeling.

Portretten actiepagina 01

Onderzoek naar nieuwe behandelingen voor prostaatkanker kost veel geld. Daarom komen wij in actie. Wereldwijd laten duizenden mannen in de maand november hun snor staan om aandacht te vragen voor prostaatkanker en geld te werven voor onderzoek. Vanaf 1 november gaan we met zo veel mogelijk UMC Utrecht meneren een maand niet scheren om geld op te halen voor belangrijk onderzoek naar prostaatkanker. 

Steun je ons met een donatie om ons doel te behalen?

Jouw donatie draagt bij aan onderzoek naar een nieuwe behandeling van prostaatkanker in het UMC Utrecht. Deze nieuwe behandeling maakt het mogelijk om uitbehandelde patiënten met prostaatkanker een langer leven met goede kwaliteit te bieden. 

Doneer nu.

Wil jij ook je snor laten staan?

Wil jij ook je snor laten staan en je laten sponsoren voor het prostaatkankeronderzoek in het UMC Utrecht? Meld je aan via vrienden@umcutrecht.nl.

Gepubliceerd op 2018-10-29(%d %b %Y)
Algemeen Nut Beogende Instelling
UMC Utrecht

Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis is onderdeel van Stichting Vrienden UMC Utrecht.

Contact

POSTADRES
Huispost D01.343
Postbus 85500, 3508 GA Utrecht

IBAN NL51 RABO 0123 6425 15
kvk 56083777

tel 088 756 1010
e-mail